ACTUACIÓ

PRINCIPIS D’ACTUACIÓ:

La nostre intenció és fer sentir malament als maltractadors d’animals, especialment als nostres amics els gossos. Molestarem fins al nostre últim alè i lluitarem amb totes les nostres forces.

ESTRATÈGIES I MITJANS D’ACTUACIÓ

Reunim periòdicament el  major grup possible de persones per a fer les manifestacions que siguin necessàries, fins que aconseguim que la gent ens faci cas, i en el qual direm que no volem més gossos abandonats i que hem de prendre mesures.

ÀMBIT D’ ACTUACIÓ

Per començar, passarem per tota Barcelona recollint a tots els gossos de la ciutat, i després, continuarem per les ciutats més importants de Catalunya i la Comunitat Valenciana, i així anirem augmentant el nostre àmbit d’actuació.

MEMÒRIA DE LES MÉS RECENTS ACTUACIONS

Les activitats lúdiques, els concerts, les manifestacions, el flashmove i tot el moviment que vam crear va ser tot un èxit, per això les repetirem de tant en tant. Estem molt orgullosos/es de tot el treball que hem fet i que hem aconseguit que el percentatge de gossos abandonats, hagi disminuït. L’activitat que va tenir més èxit, va ser la lúdica, especial per a infants, perquè hem ajudat els gossos i a la vegada hem gaudit dels somriures i la felicitat dels nens.

ENTREVISTA

Marina, Carla, Paula i Laura: -Ens podries explicar alguna situació en què t’hagis trobat que la gent ha abandonat els seus gossos perquè li feien nosa?

Treballador de la gossera: -Si, d’aquests casos en veig moltes vegades. Ve gent que porta els seus gossos per deixar-los aquí, però també hi ha d’altres que l’abandonen al carrer, i nosaltres els recollim amb molt males condicions.

Marina, Carla, Paula i Laura: -Quina és la mitjana de gossos que reculls per setmana que estan abandonats?

Treballador de la gossera: -Per setmana la veritat és que bastants, perquè la gent sembla ser inconscient que els gossos són éssers vius i que tenen dret a tenir una casa on dormir, menjar i ser cuidats, i no com a joguines que quan la gent se’n cansa els abandonen a qualsevol lloc.

Marina, Carla, Paula i Laura: -Nosaltres també hi estem d’acord, per això hem fet una ONG, on fem veure a la gent que no està gens bé abandonar els gossos o bé, maltractar-los. Et sembla bé la nostra iniciativa?

Treballador de la gossera: -Si, em sembla correcte i molt adequat, ja que és una manera de dóna’ls-hi un habitatge a aquests animals, tan amigables.

Marina, Carla, Paula i Laura: -Gràcies per la teva col·laboració i per deixar-nos una estona del teu temps.

Treballador de la gossera: -De res, no és molèstia, és més, ha estat un plaer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: